Lista ta' pajjiżi skont il-popolazzjoni

Minn Wikipedija, l-enċiklopedija l-ħielsa
Aqbeż lejn: navigazzjoni, fittex
Mappa tal-popolazzjoni dinjija

Din hija lista ta' pajjiżi skont il-popolazzjoni. Il-lista tinkludi pajjiżi indipendenti u territorji dipendenti abitati ibbażati fuq l-istandard ISO 3166-1. Il-popolazzjoni ta' kull pajjiż hi mogħtija wkoll bħala persentaġġ tal-popolazzjoni tad-dinja, li skond l-arloġġ tal-popolazzjoni tal-Bureau taċ-Ċensiment tal-Istati Uniti hi stmata li hi 7.071 biljuni.

Skond stima separata mill-Ġnus Magħquda, qabżet is-7 biljuni f'Ottubru tal-2011. Iż-żoni li jiffurmaw parti integrali minn stati sovrani, bħall-pajjiżi tar-Renju Unit, huma magħduda bħala parti mill-istati sovrani kkonċernati. Mhumiex inklużi entitajiet oħra, bħall-Unjoni Ewropea, li mhumiex stati sovrani, u territorji dipendenti li m'għandhomx popolazzjoni permanenti, bħall-klejms ta' diversi pajjiżi għall-Antartika.

Iċ-ċifri użati f'din tabella huma bbażati fuq l-istima l-aktar riċenti jew projezzjonijiet mill-awtoritajiet taċ-ċensiment nazzjonali meta jkunu disponibbli u ġeneralment jiġu approssimati. Fejn ma jkunx hemm informazzjoni nazzjonali aġġornata disponibbli, iċ-ċifri huma bbażati fuq l-istimi tal-2012 mid-Diviżjoni tal-Popolazzjoni tad-Dipartiment tan-Ġnus Magħquda għall-Affarijiet Ekonomiċi u Soċjali. Minħabba li l-figuri miġbura ma jinġabrux fl-istess ħin f'kull pajjiż, jew bl-istess livell ta' preċiżjoni, il-paraguni numeriċi li jirriżultaw jistgħu jagħtu konklużjonijiet mhux korretti. Barra minn hekk, it-total tal-figuri tal-pajjiżi kollha mhux daqs it-total tad-dinja.

Lista[editja]

Nota: territorji dipendenti kollha huma murija bil-korsiv.

Pozizzjoni Pajjiz (jew territorju dipendenti) Popolazzjoni Data  % popolazzjoni
tad-dinja
Sors
1 Flag of the People's Republic of China.svg Ċina 1,347,350,000 Dicembru 31, 2011 19.11% Stima Ufficjali
2 Flag of India.svg Indja 1,210,193,422 Marzu 1, 2011 17.16% ċensiment tal-2011
3 Flag of the United States.svg Stati Uniti 314,762,000 Novembru 14, 2012 4.46% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
4 Flag of Indonesia.svg Indoneżja 237,641,326 Mejju 1, 2010 3.37% ċensiment tal-2010
5 Flag of Brazil.svg Brażil 193,946,886 Lulju 1, 2012 2.75% Stima Ufficjali
6 Flag of Pakistan.svg Pakistan 181,219,000 Novembru 14, 2012 2.57% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
7 Flag of Nigeria.svg Niġerja 166,629,000 Lulju 1, 2012 2.36% stima tal-UN
8 Flag of Bangladesh.svg Bangladexx 152,518,015 Lulju 16, 2012 2.16% Stima Ufficjali
9 Flag of Russia.svg Russja 143,228,300 Settembru 1, 2012 2.03% Stima Ufficjali
10 Flag of Japan.svg Ġappun 127,530,000 Ottubru 1, 2012 1.81% Stima ufficjali ta 'kull xahar
11 Flag of Mexico.svg Messiku 112,336,538 Gunju 12, 2010 1.59% ċensiment tal-2010
12 Flag of the Philippines.svg Filippini 92,337,852 Mejju 1, 2010 1.31% ċensiment tal-2010
13 Flag of Vietnam.svg Vjetnam 87,840,000 Lulju 1, 2011 1.25% Stima Ufficjali
14 Flag of Ethiopia.svg Etjopja 84,320,987 Lulju 1, 2012 1.2% Stima Ufficjali
15 Flag of Egypt.svg Eġittu 82,828,000 Novembru 14, 2012 1.17% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
16 Flag of Germany.svg Ġermanja 81,857,000 April 30, 2012 1.16% Stima ufficjali ta 'kull xahar
17 Flag of Iran.svg Iran 75,149,669 Ottubru 24, 2011 1.07% censiment tal-2010
18 Flag of Turkey.svg Turkija 74,724,269 Dicembru 31, 2011 1.06% Stima ufficjali
19 Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Repubblika Demokratika tal-Kongo 69,575,000 Lulju 1, 2012 0.99% stima tal-UN
20 Flag of Thailand.svg Tajlandja 65,479,453 Settembru 1, 2010 0.93% ċensiment tal-2010
21 Flag of France.svg Franza 65,350,000 Jannar 1, 2012 0.93% Stima Uffiċjali
22 Flag of the United Kingdom.svg Renju Unit 62,262,000 Lulju 1, 2010 0.88% Stima Uffiċjali
23 Flag of Italy.svg Italja 60,849,247 Marzu 31, 2012 0.86% Stima Uffiċjali
24 Flag of South Africa.svg Afrika t'Isfel 51,770,560 Ottubru 9, 2011 0.73% ċensiment tal-2011
25 Flag of South Korea.svg Korea t'Isfel 50,004,441 Lulju 1, 2012 0.71% Stima Uffiċjali
26 Flag of Myanmar.svg Burma 48,724,000 Lulju 1, 2012 0.69% stima tal-UN
27 Flag of Colombia.svg Kolombja 46,787,000 Novembru 24, 2014 0.66% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
28 Flag of Spain.svg Spanja 46,163,116 Lulju 1, 2012 0.65% Stima Uffiċjali ta kull xahar
29 Flag of Ukraine.svg Ukrajna 45,560,272 Awissu 1, 2012 0.65% Stima Uffiċjali ta kull xahar
30 Flag of Tanzania.svg Tanżanija 43,188,000 Lulju 1, 2010 0.61% Stima Uffiċjali
31 Flag of Argentina.svg Arġentina 40,117,096 Ottubru 27, 2010 0.57% ċensiment tal-2010
32 Flag of Kenya.svg Kenja 38,610,097 Awissu 24, 2009 0.55% ċensiment tal-2009
33 Flag of Poland.svg Polonja 38,538,447 Diċembru 31, 2011 0.55% Stima Uffiċjali
34 Flag of Algeria.svg Alġerija 37,100,000 Jannar 1, 2012 0.53% Stima Uffiċjali
35 Flag of Canada.svg Kanada 34,979,600 Novembru 24, 2014 0.5% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
36 Flag of Iraq.svg Iraq 33,330,000 Lulju 1, 2011 0.47% Stima Uffiċjali
37 Flag of Uganda.svg Uganda 32,939,800 Lulju 1, 2011 0.47% Stima Uffiċjali
38 Flag of Morocco.svg Marokk 32,730,400 Novembru 24, 2014 0.46% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
39 Flag of Sudan.svg Sudan 30,894,000 April 22, 2008 0.44% ċensiment tal-2008
40 Flag of Peru.svg Peru 30,135,875 Ġunju 30, 2012 0.43% Stima Uffiċjali
41 Flag of Malaysia.svg Malażja 29,554,000 Novembru 24, 2014 0.42% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
42 Flag of Uzbekistan.svg Użbekistan 29,123,400 Lulju 1, 2011 0.41% Stima Uffiċjali
43 Flag of Venezuela.svg Veneżwela 28,946,101 Novembru 30, 2011 0.41% ċensiment tal-2011
44 Flag of Saudi Arabia.svg Għarabja Sawdita 28,376,355 Lulju 1, 2011 0.4% Stima Uffiċjali
45 Flag of Nepal.svg Nepal 26,620,809 Ġunju 22, 2011 0.38 ċensiment tal-2011
46 Flag of Afghanistan.svg Afganistan 25,500,100 Jannar 1, 2013 0.36 Stima Uffiċjali
47 Flag of Ghana.svg Gana 24,658,823 Settembru 26, 2010 0.35% ċensiment tal-2010
48 Flag of North Korea.svg Korea ta' Fuq 24,554,000 Lulju 1, 2012 0.35% Stima Uffiċjali
49 Flag of Yemen.svg Jemen 24,527,000 Lulju 1, 2012 0.35% Stima Uffiċjali
50 Flag of Mozambique.svg Możambik 23,700,715 Lulju 1, 2012 0.34% Stima Uffiċjali
51 Flag of the Republic of China.svg Tajwan 23,268,372 Lulju 31, 2012 0.33% Stima Uffiċjali ta kull xahar
52 Flag of Australia.svg Awstralja 22,813,438 Novembru 24, 2014 0.32% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
53 Flag of Syria.svg Sirja 21,836,000 Novembru 24, 2014 0.31% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
54 Flag of Côte d'Ivoire.svg Kosta tal-Avorju 21,395,000 Lulju 1, 2009 0.3% Stima Uffiċjali
55 Flag of Madagascar.svg Madagaskar 20,696,070 Lulju 1, 2011 0.29% Stima Uffiċjali
56 Flag of Angola.svg Angola 20,609,294 Lulju 1, 2012 0.29% Stima Uffiċjali
57 Flag of Sri Lanka.svg Sri Lanka 20,277,597 Marzu 20, 2012 0.29% ċensiment tal-2012
58 Flag of Cameroon.svg Kamerun 19,406,100 Jannar 1, 2010 0.28% Stima Uffiċjali
59 Flag of Romania.svg Rumanija 19,042,936 Ottubru 20, 2011 0.28% ċensiment tal-2011
60 Flag of Kazakhstan.svg Każakistan 16,815,000 Awissu 1, 2012 0.27% Stima Uffiċjali ta kull xahar
61 Flag of the Netherlands.svg Olanda 16,765,558 Awissu 31, 2012 0.24% Stima Uffiċjali ta kull xahar
62 Flag of Chile.svg Ċili 16,572,475 April 9, 2012 0.23% ċensiment tal-2012
63 Flag of Niger.svg Niġer 16,274,738 Lulju 1, 2012 0.23% Stima Uffiċjali
64 Flag of Malawi.svg Malawi 15,883,000 Lulju 1, 2012 0.23% stima tal-UN
65 Flag of Burkina Faso.svg Burkina Faso 15,730,977 Lulju 1, 2010 0.22% Stima Uffiċjali
66 Flag of Guatemala.svg Gwatemala 14,713,763 Lulju 1, 2011 0.21% Stima Uffiċjali
67 Flag of Mali.svg Mali 14,528,662 April 1, 2009 0.21% ċensiment tal-2009
68 Flag of Ecuador.svg Ekwador 14,483,499 Novembru 28, 2010 0.21% ċensiment tal-2010
69 Flag of Cambodia.svg Kambodja 14,478,000 Lulju 1, 2012 0.21% stima tal-UN
70 Flag of Zambia.svg Żambja 13,092,666 Ottubru 16, 2010 0.19% ċensiment tal-2010
71 Flag of Zimbabwe.svg Żimbabwe 13,014,000 Lulju 1, 2012 0.18% stima tal-UN
72 Flag of Senegal.svg Senegal 12,855,153 Lulju 1, 2011 0.18% Stima Uffiċjali
73 Flag of Chad.svg Ċad 11,274,106 Mejju 20, 2009 0.16% ċensiment tal-2009
74 Flag of Cuba.svg Kuba 11,247,925 Diċembru 31, 2011 0.16% Stima Uffiċjali
75 Flag of Belgium (civil).svg Belġju 10,839,905 Jannar 1, 2010 0.15% Stima Uffiċjali
76 Flag of Guinea.svg Ginea 10,824,200 Lulju 1, 2010 0.15% Stima Uffiċjali
77 Flag of Greece.svg Greċja 10,787,690 Mejju 24, 2011 0.15% ċensiment tal-2011
78 Flag of Rwanda.svg Rwanda 10,718,379 Lulju 1, 2011 0.15% Stima Uffiċjali
79 Flag of Tunisia.svg Tuneżija 10,673,800 Lulju 1, 2011 0.15% Stima Uffiċjali
80 Flag of Portugal.svg Portugall 10,561,614 Marzu 21, 2011 0.15% ċensiment tal-2011
81 Flag of the Czech Republic.svg Repubblika Ċeka 10,507,566 Marzu 31, 2012 0.15% Stima Uffiċjali
82 Flag of Bolivia.svg Bolivja 10,426,155 Lulju 1, 2010 0.15% Stima Uffiċjali
83 Flag of Haiti.svg Ħaiti 10,085,214 Lulju 1, 2010 0.14% Stima Uffiċjali
84 Flag of Hungary.svg Ungerija 9,957,731 Jannar 1, 2012 0.14% Stima Uffiċjali
85 Flag of Somalia.svg Somalja 9,797,000 Lulju 1, 2012 0.14% stima tal-UN
86 Flag of Sweden.svg Żvezja 9,532,634 Awissu 31, 2012 0.14% Official registered population
87 Flag of Belarus.svg Belarus 9,459,800 Ottubru 1, 2012 0.13% Stima Uffiċjali ta kull xahar
88 Flag of the Dominican Republic.svg Repubblika Dominikana 9,445,281 Diċembru 1, 2010 0.13% ċensiment tal-2010
89 Flag of Benin.svg Benin 9,352,000 Lulju 1, 2012 0.13% stima tal-UN
90 Flag of Azerbaijan.svg Ażerbajġan 9,235,100 Jannar 1, 2012 0.13% Stima Uffiċjali
91 Flag of Burundi.svg Burundi 8,749,000 Lulju 1, 2012 0.12% stima tal-UN
92 Flag of Austria.svg Awstrija 8,452,835 Lulju 1, 2012 0.12% Stima Uffiċjali
93 Flag of Honduras.svg Ħonduras 8,385,072 Lulju 1, 2012 0.12% Stima Uffiċjali
94 Flag of the United Arab Emirates.svg Emirati Għarab Magħquda 8,264,070 Lulju 1, 2010 0.12% Stima Uffiċjali
95 Flag of South Sudan.svg Sudan t'Isfel 8,260,490 April 22, 2008 0.12% ċensiment tal-2008
96 Flag of Switzerland.svg Żvizzera 8,000,001 Awissu 2, 2012 0.11% Stima Uffiċjali
97 Flag of Israel.svg Iżrael 7,941,900 Settembru 30, 2012 0.11% Stima Uffiċjali ta kull xahar
98 Flag of Tajikistan.svg Taġikistan 7,800,000 Jannar 1, 2012 0.11% Stima Uffiċjali
99 Flag of Bulgaria.svg Bulgarija 7,364,570 Frar 1, 2011 0.1% ċensiment tal-2011
100 Flag of Papua New Guinea.svg Papwa Ginea Ġdida 7,170,000 Lulju 1, 2012 0.1% stima tal-UN
101 Flag of Serbia.svg Serbja 7,120,666 Ottubru 1, 2011 0.1% ċensiment tal-2011
102 Flag of Hong Kong.svg Ħong Kong (Ċina) 7,103,700 Diċembru 31, 2011 0.1% Stima Uffiċjali
103 Flag of Libya.svg Libja 6,469,000 Lulju 1, 2012 0.092% stima tal-UN
104 Flag of Laos.svg Laos 6,465,800 Lulju 1, 2012 0.092% Stima Uffiċjali
105 Flag of Paraguay.svg Paragwaj 6,337,127 Lulju 1, 2010 0.09% Stima Uffiċjali
106 Flag of Jordan.svg Ġordan 6,370,300 Novembru 24, 2014 0.088% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
107 Flag of Togo.svg Togo 6,191,155 Novembru 6, 2010 0.088% ċensiment tal-2010
108 Flag of El Salvador.svg El Salvador 6,183,000 Ġunju 30, 2010 0.088% Stima Uffiċjali
109 Flag of Sierra Leone.svg Sierra Leone 6,126,000 Lulju 1, 2012 0.087% stima tal-UN
110 Flag of Nicaragua.svg Nikaragwa 6,071,045 Ġunju 30, 2012 0.086% Stima Uffiċjali
111 Flag of Denmark.svg Danimarka 5,587,085 Lulju 1, 2012 0.079% Stima Uffiċjali ta kull xahar
112 Flag of Eritrea.svg Eritrea 5,581,000 Lulju 1, 2012 0.078% stima tal-UN
113 Flag of Kyrgyzstan.svg Kirġiżistan 5,477,600 Lulju 1, 2011 0.078% Stima Uffiċjali
114 Flag of Slovakia.svg Slovakkja 5,445,324 Settembru 30, 2011 0.077% Stima Uffiċjali
115 Flag of Finland.svg Finlandja 5,424,560 Novembru 24, 2014 0.08% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
116 Flag of Singapore.svg Singapor 5,312,400 Lulju 1, 2012 0.074% Stima Uffiċjali
117 Flag of Turkmenistan.svg Turkmenistan 5,170,000 Lulju 1, 2012 0.073% stima tal-UN
118 Flag of Norway.svg Norveġja 5,048,100 Novembru 24, 2014 0.072% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
119 Flag of Ireland.svg Repubblika tal-Irlanda 4,588,252 April 10, 2011 0.065% ċensiment tal-2011
120 Flag of the Central African Republic.svg Repubblika Afrikana Ċentrali 4,576,000 Lulju 1, 2012 0.065% stima tal-UN
121 Flag of Georgia.svg Ġeorġja 4,497,600 Jannar 1, 2012 0.064% Stima Uffiċjali
122 Flag of New Zealand.svg New Zealand 4,445,890 Novembru 24, 2014 0.063% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
123 Flag of Costa Rica.svg Kosta Rika 4,301,712 Ġunju 3, 2011 0.061% ċensiment tal-2011
124 Flag of Palestine.svg Territorji Palestinjani 4,293,313 Lulju 1, 2012 0.061% Stima Uffiċjali
125 Flag of Lebanon.svg Libanu 4,292,000 Lulju 1, 2012 0.061% stima tal-UN
126 Flag of Croatia.svg Kroazja 4,290,612 Marzu 31, 2011 0.061% ċensiment tal-2011
127 Flag of Liberia.svg Liberja 4,245,000 Lulju 1, 2012 0.06% stima tal-UN
128 Flag of the Republic of the Congo.svg Repubblika tal-Kongo 4,233,000 Lulju 1, 2012 0.06% stima tal-UN
129 Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnja-Ħerzegovina 3,868,621 Ġunju 30, 2012 0.055% Stima Uffiċjali
130 Flag of Puerto Rico.svg Pwerto Riko (Stati Uniti) 3,706,690 Lulju 1, 2011 0.053% Stima Uffiċjali
131 Flag of Kuwait.svg Kuwajt 3,582,054 Diċembru 31, 2010 0.051% Stima Uffiċjali
132 Flag of Moldova.svg Moldova 3,559,500 Jannar 1, 2012 0.05% Stima Uffiċjali
133 Flag of Panama.svg Panama 3,405,813 Mejju 16, 2010 0.048% ċensiment tal-2010
134 Flag of Mauritania.svg Mawritanja 3,378,254 Lulju 1, 2012 0.048% Stima Uffiċjali
135 Flag of Uruguay.svg Urugwaj 3,286,314 Settembru 30, 2011 0.047% ċensiment tal-2011
136 Flag of Armenia.svg Armenja 3,275,700 Ġunju 1, 2012 0.046% Stima Uffiċjali ta kull xahar
137 Flag of Lithuania.svg Litwanja 3,180,394 Awissu 1, 2012 0.045% Stima Uffiċjali ta kull xahar
138 Flag of Albania.svg Albanija 2,831,741 Ottubru 1, 2011 0.04% ċensiment tal-2011
139 Flag of Oman.svg Oman 2,773,479 Diċembru 12, 2010 0.039% ċensiment tal-2010
140 Flag of Mongolia.svg Mongolja 2,736,800 Lulju 1, 2009 0.039% Stima Uffiċjali
141 Flag of Jamaica.svg Ġamajka 2,709,300 Diċembru 31, 2011 0.038% Stima Uffiċjali
142 Flag of Lesotho.svg Lesoto 2,217,000 Lulju 1, 2012 0.031% stima tal-UN
143 Flag of Namibia.svg Namibja 2,104,900 Awissu 28, 2011 0.03% ċensiment tal-2011
144 Flag of Latvia.svg Latvja 2,070,371 Marzu 1, 2011 0.029% ċensiment tal-2011
145 Flag of Macedonia.svg Repubblika tal-Maċedonja 2,059,794 Diċembru 31, 2011 0.029% Stima Uffiċjali
146 Flag of Slovenia.svg Slovenja 2,061,480 Novembru 24, 2014 0.029% Arlogg Ufficjali tal-popolazzjoni
147 Flag of Botswana.svg Botswana 2,024,904 Awissu 22, 2011 0.029% ċensiment tal-2011
148 Flag of The Gambia.svg Gambja 1,825,000 Lulju 1, 2012 0.026% stima tal-UN
149 Flag of Qatar.svg Qatar 1,757,540 Ottubru 31, 2012 0.025% Stima Uffiċjali
150 Flag of Gabon.svg Gabon 1,564,000 Lulju 1, 2012 0.022% stima tal-UN
151 Flag of Guinea-Bissau.svg Ginea Bissaw 1,520,830 Marzu 1, 2009 0.022% ċensiment tal-2009
152 Flag of Trinidad and Tobago.svg Trinidad u Tobago 1,317,714 Lulju 1, 2010 0.019% Stima Uffiċjali
153 Flag of Estonia.svg Estonja 1,294,236 Marzu 31, 2012 0.018% ċensiment tal-2012
154 Flag of Mauritius.svg Mawrizju 1,286,051 Lulju 1, 2011 0.018% Stima Uffiċjali
155 Flag of Bahrain.svg Baħrejn 1,234,571 April 27, 2010 0.018% ċensiment tal-2010
156 Flag of Swaziland.svg Sważiland 1,220,000 Lulju 1, 2012 0.017% stima tal-UN
157 Flag of East Timor.svg Timor tal-Lvant 1,066,409 Lulju 11, 2010 0.015% ċensiment tal-2010
158 Flag of Fiji.svg Fiġi 876,000 Lulju 1, 2012 0.012% stima tal-UN
159 Flag of Cyprus.svg Ċipru 838,897 Ottubru 1, 2011 0.012% ċensiment tal-2011
160 Flag of Djibouti.svg Ġibuti 818,159 Mejju 29, 2009 0.012% ċensiment tal-2009
161 Proposed flag of Réunion (ARF).svg Rèunion (Franza) 816,364 Jannar 1, 2009 0.012% Stima Uffiċjali
162 Flag of Guyana.svg Gujana 784,894 Lulju 1, 2010 0.011% Stima Uffiċjali
163 Flag of Equatorial Guinea.svg Ginea Ekwatorjali 740,000 Lulju 1, 2012 0.01% stima tal-UN
164 Flag of Bhutan.svg Butan 720,679 Lulju 1, 2012 0.01% Stima Uffiċjali
165 Flag of the Comoros.svg Komoros 669,300 Lulju 1, 2009 0.0095% Stima Uffiċjali
166 Flag of Montenegro.svg Montenegro 620,029 April 1, 2011 0.0088% ċensiment tal-2011
167 Flag of Macau.svg Macau (Ċina) 568,700 Ġunju 30, 2012 0.0081% Stima Uffiċjali
168 Flag of the Sahrawi Arab Democratic Republic.svg Saħara tal-Punent 567,000 Lulju 1, 2012 0.008% stima tal-UN
169 Flag of the Solomon Islands.svg Gżejjer Solomon 553,935 Lulju 1, 2012 0.0079% Stima Uffiċjali
170 Flag of Suriname.svg Surinam 534,000 Lulju 1, 2012 0.0076% stima tal-UN
171 Flag of Luxembourg.svg Lussemburgu 511,800 Diċembru 31, 2010 0.0073% Stima Uffiċjali
172 Flag of Cape Verde.svg Kap Verde 491,875 Ġunju 16, 2010 0.007% ċensiment tal-2010
173 Flag of Malta.svg Malta 417,617 Diċembru 31, 2010 0.0059% Stima Uffiċjali
174 Flag of Guadeloupe (local).svg Guadeloupe (Franza) 401,554 Jannar 1, 2009 0.0057% Stima Uffiċjali
175 Flag of Martinique.svg Martinika (Franza) 396,404 Jannar 1, 2009 0.0057% Stima Uffiċjali
176 Flag of Brunei.svg Brunej 393,162 Ġunju 20, 2011 0.0056% ċensiment tal-2011
177 Flag of the Bahamas.svg Baħamas 353,658 Mejju 3, 2010 0.005% ċensiment tal-2010
178 Flag of Iceland.svg Iżlanda 320,060 April 1, 2012 0.0045% Stima Uffiċjali ta kull xahar
179 Flag of Maldives.svg Maldive 317,280 Lulju 1, 2010 0.0045% Stima Uffiċjali
180 Flag of Belize.svg Beliże 312,971 Mejju 12, 2010 0.0044% ċensiment tal-2010
181 Flag of French Polynesia.svg Polineżja Franċiża (Franza) 277,000 Lulju 1, 2012 0.0039% stima tal-UN
182 Flag of Barbados.svg Barbados 274,200 Lulju 1, 2010 0.0039% Stima Uffiċjali
183 Flag of New Caledonia.svg Kaledonja l-Ġdida (Franza) 245,580 Lulju 27, 2009 0.0035% ċensiment tal-2009
184 Flag of Vanuatu.svg Vanwatu 234,023 Novembru 16, 2009 0.0033% ċensiment tal-2009
185 Flag of French Guiana.svg Gujana Franċiża (Franza) 224,469 Jannar 1, 2009 0.0032% Stima Uffiċjali
186 Flag of Mayotte (local).svg Mayotte (Franza) 217,000 Lulju 1, 2012 0.0031% stima tal-UN
187 Flag of Samoa.svg Samoa 186,340 Novembru 7, 2011 0.0026% ċensiment tal-2011
188 Flag of Sao Tome and Principe.svg São Tomé u Príncipe 172,000 Lulju 1, 2012 0.0024% stima tal-UN
189 Flag of Saint Lucia.svg Santa Luċija 166,526 Mejju 10, 2010 0.0024% ċensiment tal-2010
190 Flag of Guam.svg Guam (Stati Uniti) 159,358 April 1, 2010 0.0023% ċensiment tal-2010
191 Flag of Curaçao.svg Curaçao (Olanda) 149,679 Marzu 26, 2011 0.0021% ċensiment tal-2011
192 Flag of Grenada.svg Grenada 110,821 Lulju 1, 2009 0.0016% Stima Uffiċjali
193 Flag of the United States Virgin Islands.svg Gżejjer Verġni Amerikani 106,405 April 1, 2010 0.0015% ċensiment tal-2010
194 Flag of Tonga.svg Tonga 103,036 Novembru 30, 2011 0.0015% ċensiment tal-2011
195 Flag of Kiribati.svg Kiribati 103,000 Lulju 1, 2012 0.0015% stima tal-UN
196 Flag of the Federated States of Micronesia.svg Stati Federati tal-Mikroneżja 102,843 April 4, 2010 0.0015% ċensiment tal-2010
197 Flag of Aruba.svg Aruba (Olanda) 101,484 Settembru 29, 2010 0.0014% ċensiment tal-2010
198 Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg San Vinċenz u l-Grenadini 100,892 Lulju 1, 2009 0.0014% Stima Uffiċjali
199 Flag of Jersey.svg Jersey (Renju Unit) 97,857 Marzu 27, 2011 0.0014% ċensiment tal-2011
200 Flag of Seychelles.svg Seychelles 90,945 Awissu 26, 2010 0.0013% ċensiment tal-2010
201 Flag of Antigua and Barbuda.svg Antigwa u Barbuda 86,295 Mejju 27, 2011 0.0012% ċensiment tal-2011
202 Flag of the Isle of Mann.svg Gżira tal-Bniedem (Renju Unit) 84,497 Marzu 27, 2011 0.0012% ċensiment tal-2011
203 Flag of Andorra.svg Andorra 78,115 Lulju 1, 2011 0.0011% Stima Uffiċjali
204 Flag of Dominica.svg Dominika 71,293 Mejju 14, 2011 0.001% ċensiment tal-2011
205 Flag of Bermuda.svg Bermuda (Renju Unit) 64,237 Mejju 20, 2010 0.00091% ċensiment tal-2010
206 Flag of Guernsey.svg Guernsey (Renju Unit) 62,431 Marzu 31, 2010 0.00089% Stima Uffiċjali
207 Flag of Greenland.svg Greenland (Danimarka) 56,749 Jannar 1, 2012 0.0008% Stima Uffiċjali
208 Flag of American Samoa.svg Samoa Amerikana (Stati Uniti) 55,519 April 1, 2010 0.00079% ċensiment tal-2010
209 Flag of the Cayman Islands.svg Gżejjer Kajman (Renju Unit) 55,456 Ottubru 10, 2010 0.00079% ċensiment tal-2010
210 Flag of the Marshall Islands.svg Gżejjer Marshall 54,305 Lulju 1, 2010 0.00077% Stima Uffiċjali
211 Flag of the Northern Mariana Islands.svg Gżejjer tat-Tramuntana tal-Mariana (Stati Uniti) 53,883 April 1, 2010 0.00076% ċensiment tal-2010
212 Flag of Saint Kitts and Nevis.svg Saint Kitts u Nevis 51,970 Lulju 1, 2009 0.00074% Stima Uffiċjali
213 Flag of the Faroe Islands.svg Gżejjer Faroe (Danimarka) 48,459 Lulju 1, 2012 0.00069% Stima Uffiċjali ta kull xahar
214 Flag of Sint Maarten.svg San Maarten (Olanda) 37,429 Jannar 1, 2010 0.00053% Stima Uffiċjali
215 Flag of Saint-Martin (fictional).svg San Martin (Franza) 36,824 Jannar 1, 2009 0.00052% Stima Uffiċjali
216 Flag of Liechtenstein.svg Liechtenstein 36,476 Diċembru 31, 2011 0.00052% Stima Uffiċjali
217 Flag of Monaco.svg Monako 35,000 Lulju 1, 2012 0.0005% stima tal-UN
218 Flag of San Marino.svg San Marino 32,404 Lulju 31, 2012 0.00046% Stima Uffiċjali ta kull xahar
219 Flag of the Turks and Caicos Islands.svg Gżejjer Turks u Kajkos (Renju Unit) 31,458 Jannar 25, 2012 0.00045% ċensiment tal-2012
220 Flag of Gibraltar.svg Ġibiltà (Renju Unit) 29,752 Lulju 1, 2011 0.00042% Stima Uffiċjali
221 Flag of the British Virgin Islands.svg Gżejjer Verġni Brittaniċi (Renju Unit) 29,537 Lulju 1, 2010 0.00042% Stima Uffiċjali
222 Flag of Åland.svg Gżejjer Åland (Finlandja) 28,355 Diċembru 31, 2011 0.0004% Stima Uffiċjali
223 Flag of the Netherlands.svg Olanda tal-Karibew (Olanda) 21,133 Jannar 1, 2011 0.0003% Stima Uffiċjali
224 Flag of Palau.svg Palaw 21,000 Lulju 1, 2012 0.0003% stima tal-UN
225 Flag of the Cook Islands.svg Gżejjer Cook (NZ) 17,791 Diċembru 1, 2011 0.00025% ċensiment tal-2011
226 Flag of Anguilla.svg Angwilla (Renju Unit) 13,452 Mejju 11, 2011 0.00019% ċensiment tal-2011
227 Flag of Wallis and Futuna.svg Wallis u Futuna (Franza) 13,000 Lulju 1, 2012 0.00018% stima tal-UN
228 Flag of Nauru.svg Nawru 10,000 Lulju 1, 2012 0.00014% stima tal-UN
229 Flag of Tuvalu.svg Tuvalu 10,000 Lulju 1, 2012 0.00014% stima tal-UN
230 Flag of Saint Barthelemy (local).svg San Barthélemy (Franza) 8,902 Jannar 1, 2009 0.00013% Stima Uffiċjali
231 Flag of Saint-Pierre and Miquelon.svg Saint-Pierre u Miquelon (Franza) 6,082 Jannar 1, 2009 0.00006% Stima Uffiċjali
232 Flag of Montserrat.svg Montserrat (Renju Unit) 4,922 Mejju 12, 2011 0.00005% ċensiment tal-2011
233 Flag of Saint Helena.svg Santa Helena, Ascension and Tristan da Cunha (Renju Unit) 4,000 Lulju 1, 2012 0.00004% stima tal-UN
234 Flag of the Falkland Islands.svg Gżejjer Falkland (Renju Unit) 2,563 April 15, 2012 0.00003% ċensiment tal-2012
235 Norveġja Gżejjer Svalbard u Jan Mayen (Norveġja) 2,495 Marzu 1, 2010 0.00002% Stima Uffiċjali
236 Flag of Norfolk Island.svg Gżira Norfolk (Awstralja) 2,302 Awissu 9, 2011 0.00002% ċensiment tal-2011
237 Flag of Christmas Island.svg Gżira tal-Milied (Awstralja) 2,072 Awissu 9, 2011 0.00002% ċensiment tal-2011
238 Flag of Tokelau.svg Tokelau (NZ) 1,411 Ottubru 18, 2011 0.00001% ċensiment tal-2011
239 Flag of Niue.svg Niue (NZ) 1,000 Lulju 1, 2012 0.00001% stima tal-UN
240 Flag of the Vatican City.svg Belt tal-Vatikan 800 Marzu 1, 2011 0.00001% Stima Uffiċjali
241 Flag of the Cocos (Keeling) Islands.svg Gżejjer Kokos (Awstralja) 550 Awissu 9, 2011 0.000008% ċensiment tal-2011
242 Flag of the Pitcairn Islands.svg Gżejjer Pitcairn (Renju Unit) 66 Lulju 1, 2008 0.000001% ċensiment tal-2008

Ħoloq esterni[editja]